Termeni și condiții (28 iulie 2022)

    Utilizarea site-ului

    Cumpararea produselor sau simpla vizitare a acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Magazinul online www.PieseAutoDinDezmembrari.ro este operat de SC ABC CAR SRL ,  str. Bobâlna Nr.133 Aleșd , Județ Bihor,  RO16446710 , J05/967/2004

ABC CAR este marcă înregistrată a SC ABC CAR SRL

 SC ABC CAR SRL  administreaza site-ul  www.pieseautodindezmembrari.ro fiind protejat de legislaţia română şi internaţională privind drepturile de autor. Continuțul găsit pe site nu se poate reproduce sau modifica fără permisiunea scrisă a reprezentanților legali ai S.C. ABC CAR S.R.L.

 

  Date Generale – Termeni și condiții 

   Magazinul online WWW.PIESEAUTODINDEZMEMBRARI.RO este administrat de compania S.C. ABC CAR S.R.L. (denumită în continuare Vânzător), înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J05/967/2004 având CUI RO16446710, atribut fiscal RO, sediul social în Alesd nr. 133, str. Bobalna, judet Bihor, Romania, telefon mobil: 0751.700.400  fix: 0259342128 fax 0259342428 și contul bancar cu RO13BTRL00501202772345XX deschis la BANCA TRANSILVANIA.

Îți recomandăm să citești acest document cu atenție. Prin utilizarea site-ului WWW.PIESEAUTODINDEZMEMBRARI.RO vizitatorul (denumit in continuare Cumparator) isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile descrise mai jos (denumite in continuare Contract).
Contractul se aplică tuturor vânzărilor de bunuri și servicii prin intermediul WWW.PIESEAUTODINDEZMEMBRARI.RO și, o data incheiat, poate fi modificat doar cu acordul scris al ambelor părți.
Contractul poate fi modificat de Vânzător în funcție de evoluția prevederilor legale, fără obligația de a anunța în mod special acest lucru.
Prin crearea unui cont sau / si plasarea unei comenzi, cumpărătorul își exprimă acordul său pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzătorului pe adresa de email furnizată.

În momentul plasării unei comenzi în magazinul online WWW.PIESEAUTODINDEZMEMBRARI.RO,  Cumpărătorul își exprimă acordul prin completarea cu datelor personale si adresa de livrare. Cumparătorul alege metoda de comunicare electronică prin intermediul email-ului si / sau telefonic. Transmiterea comenzii pe site va fi urmată de recepția unui email sau apel telefonic din partea reprezentantilor ABC CAR automat care atestă doar plasarea comenzii.  Acest mesaj, discuțiile telefonice, prin email sau pe alte căi cu reprezentanții ABC CAR  nu constituie acceptări ferme ale comenzii, și implicit NU semnifică încheierea contractului la distanță.

    ABC CAR  nu poate garanta că informațiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neîntrerupte și fără erori.

 

     Preluare comenzilor și confirmarea lor

   Angajatul  ABC CAR  va prelua comanda urmând ca acesta să revină în cel mai scurt timp cu un răspus. După confirmarea ferma a comenzi de către cumpărător, produsul urmează a fi pus la colet și preluat de către firma responsabilă cu transportul și livrarea pieselor la domiciliul cumpărătorului sau la sediul firmei de curierat aflat în vecinătatea cumpăratorului. 

Prețul produselor nu au încluse taxele de transport. Prețul de transport se comunica de către agentul noastru înainte de a se lansa comanda. De asemenea pretul transportului poate fi suportat și de către ABC CAR în cazuri exepționale ex: comenzi ce depășesc o anumită suma sau livrarea unei piese greșite.

Cumpărătorul poate anula o comandă înainte ca produsul sa fie trimis spre cumpărator, prin transmiterea telefonică sau electronică spre angajatul ABC CAR.

    

     Plata produselor, facturarea și garanția

 PLATA

 Produsele se pot ridica personal de către cumpărator de la sediul firmei înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J05/967/2004 având CUI RO16446710, atribut fiscal RO, sediul social în Aleșd nr. 133, str. Bobâlna  Bihor, România, telefon mobil: 0751.700.400 fix: 0259342128 și contul bancar cu RO13BTRL00501202772345XX deschis la BANCA TRANSILVANIA, acceptam plata cu Card, Apple Pay, Google Pay

 

Plata în numerar

Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul ABC CAR.
În cazul comenzilor on-line plata se va face curierului care livrează coletul.

Plata prin card la ridicarea produselor de la sediul Firmei menționată mai sus.

 

   Plata pentru piesele comandate online se poate face ramburs (cumparatorul plătindu-i produsul agentului care livreaza coletul), transfer bancar,  card, Apple Pay, Google Pay.

 

 FACTURAREA

Fiecare comandă confirmată specifică produsele, prețurile, modalitatea și termenul de plată. Vânzătorul va emite Cumpărătorului o factură fiscală corespunzătoare pentru bunurile și serviciile livrate. Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile corecte necesare emiterii facturii fiscale în acord cu legislația în vigoare.

 

Prețurile și informațiile despre produse

Prețurile prezentate în cadrul magazinului online www.pieseautodindezmembrari.ro includ TVA în vigoare.  Prețurile nu includ cheltuielile de livrare. 

Prețul care va apărea pe factura fiscală va fi același preț cu cel oferit de vânzător la acceptarea comenzii de către cumpărător, acesta neincluzănd și costul de livrare.

Vânzătorul și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.

Imaginile produselor sunt prezentate în cadrul magazinului online www.pieseautodindezmembrari.ro cu titlul stabilit de vânzător și pot fi diferite față de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.)

 

GARANȚIA

  Produsele cumpărăte prin intermediul www.PieseAutoDinDezmembrari.ro sunt Second hand sau noi și beneficiază de garanție, conform prevederilor legale în vigoare (OUG 140/2021) și politicilor comerciale ale producătorilor. Termenul de garanție decurge din momentul facturării produsului.

 

Garanția este valabilă atata pe teritoriul Romaniei, cat si international.

Pe lângă orice alte garanții prevăzute de legile aplicabile și detaliate în certificatul de garanție emis de către Producător/Importator sau Vânzător, acesta garantează Cumpărătorul împotriva oricărei non conformități care poate afecta întreaga sau o parte a bunurilor și serviciilor, cu excepția uzurii normale. Excepție fac produsele consumabile, care nu beneficiază de garanție.

În cazul solicitărilor nejustificate a garanției, Vânzătorul își rezervă dreptul de a obliga Cumpărătorul la plata contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului și a taxelor de transport corespunzătoare.

Cumpărătorul poate obține mai multe informații despre garanția produselor de la Operatorul care se va ocupa de preluarea comenzii.

Lipsa certificatului de garanție al Bunului trebuie semnalată în maxim 48 (patruzecișiopt) de ore de la recepția mărfii pe adresa de email: abccaralesd@gmail.com . Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

 În cazul bunurilor din dezmembrări, certificatul de garanție este emis de către ABC CAR, iar garanția poate să acopere o perioadă diferită de la caz la caz. Perioada de garanție este specificată în certificatul de garanție pentru fiecare bun din dezmembrări în parte. Condițiile de utilizare, manipulare și transportare a unui bun din dezmembrări sunt aceleași cu cele de la produsele noi și beneficiază de aceleași servicii dacă nu este stipulat altfel în pagina produsului.

 

   Transportul și livrarea produselor

   Vânzătorul se obligă să asigure transportul produselor comandate de către cumpărator în cel mai scurt timp posibil iar costurile transportului vor fi suportate de către cumparator cu excepția situațiilor extraordinare menționate mai sus.

Vânzătorul nu își asumă deteriorarea, nelivrarea la timp sau de loc a produselor dupa ieșirea din sediul ABC CAR. Aceste responsabilități revenindu-i firmei contractate pentru transportul și livrarea produselor.   Dacă observați o eroare în comanda dumneavoastră va trebui să ne contactați imediat. Daca aceasta nu se întâmplă, înțelegem că acceptați detaliile comenzii (prețuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) așa cum sunt ele scrise. Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care printr-un e-mail sunteți anunțat că firma de curierat a preluat coletul. 

   Vom putea refuza o comanda dacă: 

- nu avem pe stoc produsul comandat 

- plata dumneavoastră nu a fost finalizată în cazul plății prin transfer bancar

- dacă comanda dumneavoastră nu depașește 20 lei

- nu sunteți eligibil pentru a face o comandă (aveți sub vârsta legală, ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ați ridicat, etc...)

   

        Returnare produselor 

   Politica ABC CAR pentru returnarea produselor:

    Cumpărătorul persoana fizica poate renunţa la produsele achiziţionate din magazinul online www.pieseautodindezmembrari.ro, în termen de 14 zile lucrătoare de la recepționarea lor, conform prevederilor OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile - conditiile și modalitățile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanțea, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".

 

ABC CAR acceptă returul pieselor în termen de 90 zile de la data vânzării numai însoțite de documentul fiscal (bon fiscal/factură) cu excepția urmatoarelor situații:


• Piesa nu a fost montata într-un atelier de specialitate autorizat RAR cu deviz de montaj.
• Piesa s-a uzat sau deteriorat în urma suprasolicitării sau a exploatării necorespunzatoare a autovehicului, neefectuării reviziilor, verificarile si reglajele ulterioare, conform tehnologiei de montaj sau a celei impuse de producator;
• Autovehiculul a fost accidentat;
• Autovehiculul a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice)

Banii vor fi returnați in contul IBAN imediat după ce vom primi piesa inapoi. 

In cazul in care piesa este defecta sau a fost trimisa greșit de către noi, transportul este suportat de către vânzător.

In cazul in care piesa nu a fost montata corespunzător sau a fost comandata greșit, transportul este suportat de către cumpărător.


CONFIDENTIALITATE

  Informațiile cu caracter personal  de orice natura furnizate de către Cumparător, vor rămane în proprietatea Vânzătorului și acesta din urmă se obligă sa le pastreze confidențiale.

Nici o declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de Cumpărător/Client cu privire la Comandă/Contract fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului.

 Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzatorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord ca Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul Site-ului.

 

Toate categoriile
Cerere oferta piesa auto
Pe site sunt doar 10% din piesele ce le avem pe stoc.

Pentru o oferta de pret personalizat completati formularul de mai jos.
Sunati-ne
WhatsApp
Messenger