Livrare

   Transportul și livrarea produselor

   Vânzătorul se obligă să asigure transportul produselor comandate de către cumpărator în cel mai scurt timp posibil iar costurile transportului vor fi suportate de către cumparator cu excepția situațiilor extraordinare menționate mai sus.

Vânzătorul nu își asumă deteriorarea, nelivrarea la timp sau de loc a produselor dupa ieșirea din sediul ABC CAR. Aceste responsabilități revenindu-i firmei contractate pentru transportul și livrarea produselor.   Dacă observați o eroare în comanda dumneavoastră va trebui să ne contactați imediat. Daca aceasta nu se întâmplă, înțelegem că acceptați detaliile comenzii (prețuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) așa cum sunt ele scrise. Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care printr-un e-mail sunteți anunțat că firma de curierat a preluat coletul. 

   Vom putea refuza o comanda dacă: 

- nu avem pe stoc produsul comandat 

- plata dumneavoastră nu a fost finalizată în cazul plății prin transfer bancar

- dacă comanda dumneavoastră nu depașește 20 lei

- a fost o eroare legată de prețul sau descrierea produsului 

- nu sunteți eligibil pentru a face o comandă (aveți sub vârsta legală, ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ați ridicat, etc...)

   

        Returnare produselor 

   Politica ABC CAR pentru returnarea produselor:

    Cumpărătorul persoana fizica poate renunţa la produsele achiziţionate din magazinul online Pieseautodindezmembrari.ro, în termen de 14 zile lucrătoare de la recepționarea lor, conform prevederilor OG 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, cu modificările aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 și OUG 34/2014:

 “Consumatorul (conform legislației în vigoare, consumator este orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, care cumpără, dobândesc, utilizează sau consumă produse ori servicii în afara activității lor profesionale) are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”.

 

ABC CAR acceptă returul pieselor în termen de 90 zile de la data vânzării numai însoțite de documentul fiscal (bon fiscal/factură) cu excepția urmatoarelor situații:


• Piesa nu a fost montata într-un atelier de specialitate autorizat RAR;
• Piesa s-a uzat sau deteriorat în urma suprasolicitării sau a exploatării necorespunzatoare a autovehicului, neefectuării reviziilor, verificarile si reglajele ulterioare, conform tehnologiei de montaj sau a celei impuse de producator;
• Autovehiculul a fost accidentat;
• Autovehiculul a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice)

 

Cerere oferta piesa auto
Pe site sunt doar 10% din piesele ce le avem pe stoc.

Pentru o oferta de pret personalizat completati formularul de mai jos.
Sunati-ne
WhatsApp
Messenger