Dezmembrari auto Cluj

Dezmembrari Audi Cluj

Dezmembrari VW Cluj

Dezmembrari Skoda Cluj

Dezmembrari Seat Cluj

Dezmembrari BMW Cluj

Dezmembrari Mercedes Cluj

Dezmembrari Ford Cluj

Dezmembrari Dacia Cluj

Dezmembrari Renault Cluj

Dezmembrari Citroen Cluj

Dezmembrari Fiat Cluj

Dezmembrari Opel Cluj

 

Dezmembrări Auto Cluj

 

Piața cu piese auto din dezmembrări s-a dezvoltat din ce în ce mai mult în ultimii ani, pe tot cuprinsul țării. De aceea, datorită multitudinii de oferte, uneori poate fi dificil să selectezi cei mai buni distribuitori de piese din regiune ta. Dacă ești în căutare de piese auto dezmembrări în Cluj, ai ajuns unde trebuie.
Poti comanda piese auto din dezmembrari pentru Cluj de la https://pieseautodindezmembrari.ro/informatii/dezmembrari-auto-cluj/10

 

ABC CAR este unul din principalii distribuitori de piese din dezmembrări din zona de vest a țării, însă livrăm piese pe tot teritoriul României. 

Iată în ce mod te putem ajuta, dacă ai o problemă cu mașina și nu știi cum să găsești un distribuitor de piese auto de încredere. 

                                                                  

De ce să cumperi piese de la dezmembrări auto în Cluj

Îți prezentăm câteva din avantajele de care poți beneficia dacă optezi pentru produsele și serviciile noastre:

Consultanță specializată – știm că poate fi dificil să găsești piesele potrivite pentru mașina ta, mai ales dacă nu te pasionează domeniul tehnic sau nu te-ai mai confruntat cu situații similare. De aceea, specialiștii noștri îți oferă consultanță specializată și suport pentru alegerea celor mai bune piese în funcție de problemele mașinii tale, astfel încât, tu să nu mai fie nevoit să-ți bați capul cu acest aspect.  

Piese originale și calitative – acordăm o atenție deosebită pieselor pe care le comercializăm, de aceea îți oferim doar piese originale, provenit de la mașini din Germania și cu număr redus de km, pe care le verificăm înainte de a le comercializa. Piesele sunt de calitate ridicată și se află în perfectă stare de funcționare și estetică. 

Stocuri extinse, de la majoritatea brandurilor de mașini – deținem stocuri de piese de la numeroase branduri de mașini, printre care și mărci celebre, precum VW, Audi, Skoda, Seat, BMW, Mercedes, Opel, Ford, Fiat, Citroen, Peugeot, Smart, Renault, Dacia etc, dar și de la majoritatea modelelor pentru fiecare marcă. Așadar este foarte puțin probabil să nu găsești la noi exact piesa de care nevoie, pentru modelul tău de mașină. 

Garanție și posibilitatea de retur – satisfacția clienților este deosebit de importantă pentru noi. De aceea, îți oferim o garanție de trei luni de la momentul achiziționării pieselor, plus posibilitatea de retur, fără costuri suplimentare din partea ta. 

Achiziție în sediu sau online – îți punem la dispoziție modalități ușoare și accesibile prin care poți achiziționa piesele dorite, de oriunde din țară. Astfel, poți cumpăra piesele direct la sediul ABC Car sau online pe site-ul nostru. 

Livrare rapidă – în cazul în care ești din altă localitate sau nu te poți deplasa la sediul nostru pentru a achiziționa piesele, ți le putem trimite prin curier, fără a fi necesar să aștepți un timp îndelungat pentru a le primi. Colaborăm cu cea mai mare companie de curierat din România, astfel că îți putem livra comanda în aproximativ 24 ore, indiferent în ce oraș din țară te-ai afla. 

Companie de încredere și vechime pe piață – suntem o companie de încredere, cu o experiență de peste 10 ani pe piața pieselor de schimb din dezmembrări din România. Indiferent de dauna suferită de mașina ta, noi dispunem de toată expertiza și de toate stocurile necesare pentru a te ajuta să găsești cele mai bune piese de schimb pentru mașina ta. 

 

Ce tipuri de piese găsești la dezmembrări auto în Cluj?

La ABC CAR dispunem de stocuri extinse ce piese de toate categoriile, pentru orice problemă ai putea avea cu mașina ta. Iată care sunt câteva din categoriile de piese pe care ți le putem pune la dispoziție. 

Motoare și piese vitale – accidentele de diferite proporții sau uzura în timp, pot afecta anumite piese vitale ale mașinii tale, fără de care aceasta nu poate fi utilizată în siguranță sau chiar nu mai poate funcționa deloc. Din fericire, chiar dacă este necesar să înlocuiești una din piesele principale ale mașinii tale, nu trebuie să te îngrijorezi, deoarece la ABC Car suntem aprovizionați cu numeroase piese vitale pentru mașini, de la majoritatea mărcilor și modelelor de mașini la care te-ai putea gândi și la prețuri super-avantajoase. Câteva dintre piesele care se încadrează la această categorie sunt: motor, ambreiaj, cutie de viteză, volantă și multe altele. 

Suspensie/Transmisie – dacă mașina ta nu are probleme la motor, însă are la șasiu, atunci poți alege una din piesele noastre care alcătuiesc sistemul de suspensie sau transmisie. Printre aceste se numără: amortizor, arcuri, pernă de aer, cardan, cutie transfer, precum și altele, asemănătoare. 

Caroserie – o altă categorie de piese, la fel de important ca și cea a pieselor vitale, este cea a pieselor de caroserie. Acestea sunt foarte căutate, deoarece sunt cele mai expuse piese ale mașinii și se deteriorează cel mai ușor datorită accidentelor sau ruginii. La ABC Car deținem o gamă largă de piese de caroserie, disponibile în multiple culori, astfel încât să nu mai fii nevoit ulterior să investești și în revopsirea acestora. Printre piesele de caroserie pe care ți le putem oferi se numără: capota, aripi, uși, bară protecție, oglinzi și așa mai departe.

Sisteme electrice – în afară de componentele mecanice, mașina ta include și sisteme electrice, la dezmembrări auto Cluj poți găsi numeroase sisteme electrice precum: electromotor, alternator, bloc semnalizare, modul navigație și altele asemenea. 

Piese de interior – pe lângă piesele de exterior, la dezmembrări ABC Car mai poți găsi și piese care alcătuiesc interiorul mașinii. Acestea sunt cele care asigură confortul și funcționalitatea mașinii tale și includ: display bord, grila bord aer, scaune și banchete, aeroterma bord, releu ventilator, airbag, centura și lista continuă.

Poți consulta foarte ușor catalogul cu toate produsele pe care ți le putem oferi direct pe site-ul nostru https://pieseautodindezmembrari.ro/

 La ABC CAR facem tot posibilul să îți oferim cele mai bune produse și servicii, astfel încât tu să-ți poți repara mașina în cel mai rapid și eficient mod. Așadar, indiferent dacă ești în căutare de piese auto dezmembrări în Cluj sau în orice altă regiune a țării, alege cu încredere produsele și serviciile ABC CAR.

Toate categoriile
Cerere oferta piesa auto
Pe site sunt doar 10% din piesele ce le avem pe stoc.

Pentru o oferta de pret personalizat completati formularul de mai jos.
Sunati-ne
WhatsApp